Birthday! | De eerste week als 18 jarige!

Precies een week geleden, werd ik, op 18 juni, 18 jaar! Het was geen 18e verjaardag zoals ik het me had voorgesteld, maar het was alsnog erg gezellig. Ik heb mijn verjaardag 2 keer gevierd en ik ga denk ook nog een feestje organiseren voor vriendinnen. Ik zal je laten zien wat ik deze week (de eerste week) als 18 jarige heb gedaan.. Ik heb niet elke dag foto’s gemaakt, maar de hoogtepunten natuurlijk wel. Kijk je mee?

Donderdag 18 juni

trendinglifestyle-jarig-18-jaartrendinglifestyle-jarig-18-jaar

Vandaag is mijn verjaardag! Ik ben al vroeg uit bed, want ik heb stage. Daar heb ik tevens ook mijn eindevaluatie, omdat morgen mijn laatste stagedag is. Ik begin om 07:00 uur en ben klaar om 15:30. Ik heb een voldoende voor stage!

trendinglifestyle-jarig-18-jaartrendinglifestyle-jarig-18-jaar

‘S avonds komen mijn opa, oma, oom en tante eten. Erg gezellig!

Vrijdag was mijn allerlaatste stagedag in het verzorgingshuis! Ik heb er ruim 9 maanden (iedere donderdag en vrijdag) stage gelopen.

Zaterdag

Vandaag vierde ik mijn verjaardag nog een keer met de rest van de familie, Maar eerst is het tijd om te werken. Ik begin om 07:00 uur en ik ben klaar om 10:30.

trendinglifestyle-jarig-18-jaar

Eenmaal thuis kleed ik mij weer om want het is warm vandaag. Ook maakte ik deze Dalgona koffie. Het mislukte eerst elke keer, want: niet fluffy genoeg, maar na meerdere keren proberen is het me nu eindelijk gelukt! Ik hou niet zo van koffie, maar ijskoffie vind ik wel erg lekker. Dit dus ook. 🙂

Ook deze verjaardag was erg leuk.

Zondag hadden we een andere verjaardag, want er zijn veel familieleden in juni jarig.

Maandag en dinsdag had ik mijn laatste (online)schooldagen voor de vakantie. Woensdag eigenlijk ook, maar ik moest naar de kaakchirurg om een verstandskies te laten trekken. Hier zag ik erg tegenop want de vorige keer had ik daarna heel veel pijn. Dit keer was het snel klaar en ik mag zeker niet klagen over pijn.

Donderdag 25 juni

trendinglifestyle-jarig-18-jaartrendinglifestyle-jarig-18-jaar

Ja, en dan vandaag.. Vandaag is het erg mooi weer en lekker warm. Ik had een zwembad voor in de tuin opgepompt en dat vond vooral Moos erg interessant. Hij durfde er alleen niet in. Ik heb verder lekker rustig aangedaan en wat huiswerk gemaakt.

Morgen hoop ik al mijn huiswerk af te kunnen maken zodat het een goed begin is van de zomervakantie. Wat doen jullie met deze warme dagen? En heb je al vakantieplannen? Laat het me weten in de comments!

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *