Contact

Heb je een vraag of wil je samenwerken? Voor samenwerkingen geef ik hieronder informatie over de advertentiemogelijkheden.

Introductie

Trendinglifestyle.nl is de lifestyleblog van Maud Schoonderwoerd en opgericht in 2018. Trendinglifestyle.nl is een groeiende blog, waarop Maud iedere week nieuwe artikelen plaatst. Trendinglifestyle.nl richt zich op verschillende doelgroepen in de leeftijdscategorie 12-50. Op Trendinglifestyle.nl vindt je van alles op het gebied van Lifestyle. Persoonlijke verhalen, fashion, sport, interieur, shoplogs, reizen en de nieuwste trends.

Contact

Mail: info@trendinglifestyle.nl

Social Media:

Samenwerken met Trending Lifestyle

Product review: Indien u uw product of dienst wil promoten, dan kan dat door middel van een review op trendinglifestyle.nl

Giveaway/winactie: Het is mogelijk om naast een review een giveaway of winactie te sponsoren voor een groter bereik.

Kortingscode: Een kortingscode delen via mijn social media kanalen om uw product of dienst te promoten is ook een optie.

Mocht u zelf ideeën en opties hebben hoe uw product gepromoot kan worden, dan kan dat overlegd worden als er sprake is van een samenwerking (hier zijn kosten aan verbonden). Mail dan naar info@trendinglifestyle.nl

Ik verzoek u vriendelijk eerst een mail te sturen naar info@trendinglifestyle.nl als u een samenwerking aan wil gaan.