De eerste blog in 2020!

We moeten er aan gaan geloven. 2020. Het is januari en dat betekent dat alles weer opnieuw begint. Een jaar om nieuwe doelen te behalen, een jaar vol nieuwe kansen en een jaar om met een frisse start mee te beginnen. Normaal gesproken moet ik altijd een beetje wennen aan het feit dat 2019 nooit meer terug komt, maar dit keer viel het wel mee. Waarschijnlijk komt dit omdat het uur voor de jaarwisseling heel erg grappig was (erna ook wel hoor) en daardoor begon ik het jaar vrolijk, positief en was het gewoon een leuk begin van het jaar. Ik zal je laten zien wat ik de dagen voor oud en nieuw deed en hoe de eerste dagen van 2020 waren. Kijk je mee?

27 december 2019

trendinglifestyle-eerste-blog-in-2020trendinglifestyle-eerste-blog-in-2020

Vandaag was het heerlijk weer, dus besloten we om ergens te gaan wandelen met Moos. Maar voordat we gingen wandelen, reden we eerst even langs de winkel van mijn oom en tante en langs de dierenwinkel.

30 december

trendinglifestyle-eerste-blog-in-2020

De dag dat Moos voor het eerst mee ging in de trein. Ik ging gezellig even naar mijn beste vriendin Romy en Moos mocht mee! Onderweg naar het station kwam ik mijn ouders tegen dus zij brachten mij naar Romy, maar op de terugweg moesten we wel met de trein. Het ging hartstikke goed met Moos en hij ging lekker slapen in de trein.

31 december 2019

trendinglifestyle-eerste-blog-in-2020

trendinglifestyle-eerste-blog-in-2020

De leukste dag van het jaar, al zeg ik het zelf. Op bovenstaande foto zie je het vuurwerk dat mijn broer met een vriend heeft gekocht. Dat gingen we overdag en ’s avonds afsteken. Dit is een van de weinige dagen in het jaar waarbij we onze buurtgenoten van onze leeftijd buiten zien. Zij hadden ook vuurwerk en deden ook mee.

Verder heb ik de hele dag geleefd op oliebollen en appelbeignets en bij het idee dat ik hierna ook nog een pizza moest gaan eten werd ik wel een beetje misselijk, haha. Gelukkig ging dit na een tijdje over en kon ik weer naar buiten, om vuurwerk af te steken. 😉

‘S avonds was ik met vriendinnen buiten en dat zorgde wel voor een grappige stemming.

1 januari 2020

En toen was het opeens 2020! Thuis was ik een verhaal aan het vertellen wat er eerder op die avond was gebeurd en dat zorgde ervoor dat we om 00:00 uur niet door hadden dat het al zo laat was. Of vroeg? Nou ja, het was in ieder geval heel gezellig. Helaas heb ik er geen foto’s van.

3 januari 2020

Ik heb vandaag een stagegesprek bij Kraamzorg de Waarden, omdat ik daar over een paar weken een weekje mee mag lopen! Het is een snuffelstage om te kijken wat ik er van vind. Ik wil al heel lang kraamverzorgende worden en het zou zonde zijn als het blijkt dat ik het helemaal niet leuk vind. Ik heb wel heel veel zin in die week!

Dit waren een beetje de hoogtepunten rondom de jaarwisseling. Nu is alle pret helaas weer voorbij en moeten we weer naar school. Maar niet getreurd, want de volgende vakantie is alweer op 22 februari, dus een mooi vooruitzicht om naar uit te kijken!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ad
    7 januari 2020 / 20:10

    Ik mis de zuurkool met spek of te wel de patat met knackworst op 1 januari 2020. Een goed jaar toegewenst