Vakantie! | Wat zijn mijn vakantieplannen?

Mijn laatste stageweek zit er op en hoewel nog niet alles helemaal op orde is, heb ik nu wel vakantie! Ik blijf werken op de plek waar ik heb stage gelopen dus ik kan altijd nog mijn opdrachten afmaken, maar het idee dat het een en ander nog niet af is, is niet prettig. Verder ga ik deze zomer ook op vakantie. Waar ik naar toe ga en wat mijn andere vakantieplannen zijn, lees je in deze blog.

Iets wat ik heel erg heb gemist is het bloggen. Zo af en toe plaatste ik wel iets, maar dat is natuurlijk veel te weinig. Ik blijf nog steeds 4 dagen in de week werken deze vakantie, maar dat zijn alleen ochtenden en heel soms tot 14:00 uur ’s middags. Ik heb dus genoeg tijd over om te bloggen. 😉

Komt er een ander blogschema deze vakantie?

Aangezien ik de afgelopen tijd dus veel te weinig blogs heb geplaatst, komt er dit jaar geen ander blogschema. Vorig jaar deed ik dit wel. Toen plaatste ik in de weken dat ik op vakantie ging even niets. Dit keer houd ik gewoon het normale blogschema aan. Mijn blogs komen op dinsdag, donderdag en zaterdag online. Als ik extra inspiratie heb dan kunnen er ook nog extra blogs online komen. Houdt Trending Lifestyle dus goed in de gaten. 🙂

Deze vakantie ga ik naar Frankrijk!

Wij gaan deze vakantie naar Frankrijk. We gaan dan voor een week naar een camping in Bretagne en slapen dan voor het eerst in een Safaritent. Na deze week rijden we Parijs en kijken op dat moment of er een hotel of Bed & Breakfast beschikbaar is. Als dat zo is slapen we daar 1 of 2 nachtjes en gaan we een dagje naar Disneyland Parijs! Het lijkt me dan ook leuk om een dagje naar de stad zelf te gaan en de Eiffeltoren van dichtbij te zien. Ik heb ontzettend veel zin in de vakantie!

trendinglifestyle-vakantieplannen-2019-zomer

Verder ben ik van plan om deze vakantie met vriendinnen af te spreken en als het weer het toe laat en de zon weer gaat schijnen wil ik ook veel gaan zwemmen. Verder weet ik echt nog niet wat ik allemaal ga doen.

Ik wil iedereen (alvast) een fijne vakantie wensen! Wat zijn jouw vakantieplannen deze zomer? Laat het me weten in de comments!

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *