Ga ik naar een andere school?

De afgelopen 2 weken waren best wel hectisch. Er zijn veel dingen gebeurd en er is ook nog het een en ander veranderd. Een van die dingen is dat ik naar een andere school ga. Maar waarom?

Bijna alles is binnen een week geregeld. Vrijdag de 13e belden we naar de nieuwe school of het nog mogelijk is om in te stromen. Dit was mogelijk en de maandag erop kon ik al komen voor een intake gesprek. Daarna ging ik terug naar huis en bestelde nieuwe boeken. De meeste boeken zijn digitaal, maar 1 boek kreeg ik een paar dagen later. Het enige wat nu nog geregeld moet worden is de uitschrijving op het Zadkine. Dit gaat helaas niet zo gemakkelijk als ik had gehoopt.

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week

Waarom ga ik naar een andere school?

trendinglifestyle-weekdiary-vega-saaie-week De grootste reden is toch wel het reizen met de trein. Dit schooljaar ben ik nog maar 3 keer naar school geweest in 2 weken. Daar kwam bij dat ik meer pauze dan les had waardoor je soms gewoon 3 uur lang tussenuur had. Je kan dan niet zomaar even naar huis, want je moet nog een tijdje met de trein. En als het zo druk is dan is dat echt niet prettig.

Nu ga ik gewoon naar school in de plaats waar ik woon, maar ik moet nog wel veel dingen inhalen. Het bleek namelijk dat ik veel dingen nog niet heb gehad in het eerste jaar van de opleiding in Rotterdam.

Blijf ik nog wel dezelfde opleiding doen?

De opleiding blijft hetzelfde, maar er komt nog wat bij. Mijn huidige opleiding is Verzorgende IG en nu komt er Maatschappelijke Zorg bij. Vanaf maandag 23 september ga ik Verzorgende IG/MZ doen. Alles is dus snel geregeld en ik ga als het goed is vanaf donderdag al stage lopen.

Ik heb er wel zin in en het is fijn dat het dicht bij huis is!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *