Week diary | Nieuwe schoenen, vast in de trein & naar de kinderboerderij

Zo, wat was dit een rustige week. Ik heb wel veel gedaan, maar het was wel een beetje saai geef ik eerlijk toe. Ik had gewoon geen motivatie om er wat over te schrijven, maar ik heb er het beste van kunnen maken. Kijk maar gewoon mee, haha.

Maandag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

De laatste weken hoef ik op maandag alleen voor een uurtje naar school. Super fijn, want dan kan ik ’s middags leuke dingen doen. Ik ging met Romy hardlopen, want het was heerlijk weer. We hadden allebei een korte broek aan, maar dat was toch nog wel een beetje te koud.

Mijn broer is vandaag geslaagd voor zijn rijbewijs, dus ’s avonds kwam er familie.

Dinsdag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weertrendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Ook vandaag was ik eerder uit dan normaal. Ik wil dan altijd zo snel mogelijk naar huis, maar ik zat in een sprinter die ook nog kapot ging bij het station waar die als eerst aankwam. De stroom was uitgevallen, de deuren gingen niet meer open en hij kon ook niet meer verder rijden. Uiteindelijk konden de deuren na een half uur weer open, maar moest iedereen eruit om naar de andere kant te lopen en daar de eerst volgende sprinter te pakken. Dit was wel even balen..

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Vanmiddag ging ik met mijn moeder naar de stad en kocht ik nieuwe schoenen, een broek en een trui. Dit maakte het wel weer goed, want ik was allang weer vergeten dat ik vast zat in de trein, haha.

Woensdag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Ik ruimde flink op vandaag en gisteren zocht ik mijn kast uit. Dit is allemaal om te verkopen met koningsdag! Nu alleen de zolder nog opruimen en dan ben ik klaar.

Donderdag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Zoals gewoonlijk begin ik donderdag laat. Ik gebruikte de tijd om een smoothiebowl te maken. Helaas, nog iets te dun. Ondanks dat was ie wel erg lekker! De rest van de dag heb ik school en tijdens het laatste uur een toets van medische vakken. Deze ging volgens mij best goed. 😉

Vrijdag

Gelukkig was ik vandaag niet laat uit. Ik ging snel naar huis en tegenwoordig ren ik vanaf school naar het station, haha. Ik ben vandaag vergeten foto’s te maken want ik heb niet meer gedaan dan vervelen. ‘S avonds moest ik oppassen van 19:00 tot 23:00.

Zaterdag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weertrendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Mijn tante en neefje waren al vroeg bij mij, want ik ging mee naar de kinderboerderij! We waren er ruim een uur en het was erg gezellig.

Vanmiddag heb ik eigenlijk de hele tijd spelletjes op de nintendo switch gedaan. ‘S avonds bleef Jaouhara logeren.

Zondag

trendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weertrendinglifestyle-week-diary-kinderboerderij-warm-weer

Jaouhara en ik waren niet heel laat wakker, dus konden we lekker veel doen vandaag. Om half 11 gingen we met Doortje wandelen. Tussen de middag maakten we allebei even huiswerk om vervolgens weer af te spreken. Aan het eind van de middag gingen we even naar de stad en haalden we een ijsje.

 

Dit was mijn week. Het weekend was leuk, maar de rest echt saai. Dit is de laatste week school voor mij en dan heb ik 3(!) weken vakantie! Officieel 2, maar wij hebben toetsweek voor de vakantie alleen hebben wij de toetsen tussendoor gedaan. Super fijn! Ik ben nu wel toe aan vakantie, haha. Tot volgende week!

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *