Summer vacation | Hoeveel kleding neem je mee op vakantie?

Hoeveel kleding neem je mee op vakantie? Ik gok altijd een beetje en ik neem mee wat ik aan wil voor op vakantie. Het is niet de meest handige manier, want zo vergeet je weleens wat. Dit jaar doe ik dat anders, maar het hangt er natuurlijk ook van af hoe lang je op vakantie gaat. Om te voorkomen dat je te weinig kleding mee neemt heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet

Maak setjes kleding

Dit is mijn nummer 1 tip voor als je op vakantie gaat. Als je kleding setjes maakt voor elke dag, dan voorkom je dat je te weinig kleding mee neemt. Zo heb je in ieder geval genoeg kleding, maar het is zeker niet erg om meer kleding mee te nemen.

Maak een lijstje voor wat je mee neemt op vakantie

Herken je dat gevoel dat als je op vakantie gaat en het idee hebt dat je iets bent vergeten? Dit vind ik enorm irritant en daarom maak ik altijd een lijstje met wat voor kleding ik mee neem en hoeveel. Bijvoorbeeld hoeveel jurkjes ik mee neem, hoeveel korte broekjes, shirtjes enzovoort. Maak een lijstje en schrijf alles op wat er in je op komt qua kleding, sokken, ondergoed en zwemkleding

trendinglifestyle-koffer-kleding-vakantie

Neem voor de zekerheid warmere kleding mee

Ook al wordt er mooi weer voorspelt, het is altijd handig om een setje met kleding mee te nemen voor als het wat kouder wordt. Je weet maar nooit of het ineens gaat regenen of dat de temperatuur omlaag gaat.

Houdt vooral rekening met hoe lang je op vakantie gaat. Neem liever meer kleding mee, want misschien kleedt je je wel meerdere keren per dag om. Maar je kunt natuurlijk ook je kleding wassen. Als je op een camping bent en er is geen wasmachine, dan kun je het natuurlijk ook gewoon met de hand wassen.

Deze dingen helpen mij enorm bij het inpakken van mijn koffer, maar als jij nog andere tips hebt dan zijn die zeker welkom. Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *