Mijn ochtendroutine op een vrije dag

Ik heb weleens eerder een ochtendroutine geschreven. Dat was in 2018 en toen had ik net mijn examens achter de rug. Wat ik uit die ochtendroutine kon lezen, is dat ik toen geen ochtendmens was. Nu is er het een en ander veranderd, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe ochtendroutine. Je kan namelijk zeker wel een ochtendmens worden met een paar simpele veranderingen. Kijk je mee?

Zo ziet mijn ochtendroutine eruit!

07:45

trendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dag

Goedemorgen! Mijn wekker ging om 07:45 en als eerst pakte ik mijn telefoon. Dit doe ik normaal eigenlijk nooit, maar omdat ik vrij ben vandaag kon het wel even. Na een paar minuten kwam Moos naar boven omdat het traphekje niet goed dicht zat, en kwam mijn kamer ingewandeld.

trendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dag

Het is al niet de bedoeling dat ie boven komt, maar toen sprong ie nog op het bed ook!

08:15

Ik besloot toen maar om naar beneden te gaan en te gaan ontbijten

trendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dag

Ik maakte een smoothie met banaan, bevroren blauwe bessen, melk en een theelepel pindakaas. Het klinkt een beetje raar om er pindakaas doorheen te doen, maar het is echt super lekker! Ik at ook nog 2 rijstwafels met Heks’nkaas en had er een glas water bij.

Ik speelde nog wat met Moos en daarna ging ik naar boven om aan te kleden en verder klaar te maken

08:45

trendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dagtrendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dag

Ik pakte wat kleding bij elkaar, trok het aan, borsttelde mijn haren en deed het vervolgens in een staart en poetste mijn tanden. Tandenpoetsen gaat nog lastig omdat ik door het trekken van mijn verstandskies mijn mond niet verder dan 1 cm open kan doen. Verder heb ik gelukkig veel minder pijn dan eerst. Het is tenslotte al een week geleden. 😉

09:15

trendinglifestyle-ochtendroutine-2020-vrije-dag

Ik liet Moos even uit en bij ons in de poort laat ik hem altijd los. Zo kan die nog even lekker rennen en is hij moe als we thuis komen. Althans, dat hoop ik. 😉

Na het uitlaten pakte ik mijn telefoon opende ik TikTok en als je die app eenmaal opent, dan kom je er moeilijk weer vanaf en dan is het zo alweer 11:30. Om 11:30 ging ik even op bezoek bij mijn oma en (stief)opa.

Wat doe jij op een vrije dag en hoe ziet jouw ochtendroutine eruit? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *