Review | Deze wereldkaart is een echte must have!

Iets wat nu helemaal trendy is, zijn wereldkaarten. Ik vind deze trend persoonlijk heel erg leuk. Het wordt ook steeds leuker, want er is tegenwoordig zoveel keuze! Bij elk interieur kun je wel een bijpassende wereldkaart vinden. Bijvoorbeeld een vintage wereldkaart of juist een hippe wereldkaart met een apart design. Hierbij gaat het namelijk meer om het design zelf. Ik geef je een review over mijn wereldkaart en over de verschillende soorten wereldkaarten. Lees je mee?

Verschillende soorten wereldkaarten

We kennen allemaal de wereldkaartposter en de ‘schoolplaat’ wereldkaart wel. Tegenwoordig zijn er nog veel meer verschillende soorten kleuren die ook nog eens kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen, zoals: een wereldkaart afgedrukt op hout, glas, aluminium, tuinposter, maar ook op canvas. Vooral de laatste vind ik leuk, want die heb ik zelf! 😉

Wereldkaart op canvas

trendinglifestyle-review-wereldkaart-canvastrendinglifestyle-review-wereldkaart-canvastrendinglifestyle-review-wereldkaart-canvas

Dit is mijn wereldkaart! Ik koos voor een wereldkaart met de foto op canvas. Hiervan was namelijk een ruime keuze uit allerlei verschillende kleuren en ontwerpen. De kleur die ik uiteindelijk koos (het was moeilijk kiezen want ik vond er heel veel leuk) past goed bij mijn nieuwe kamer en het zijn verschillende grijstinten. Erg leuk! De maat van mijn wereld kaart is 120×80

De review!

trendinglifestyle-review-wereldkaart-canvas

Er wordt weleens gezegd dat elk voordeel zijn nadeel heeft, maar ik heb eigenlijk helemaal geen nadelen. Voordelen wel, maar dat is alleen maar fijn.

  • De levertijd is snel
  • De wereldkaart wordt heel goed ingepakt zodat het niet beschadigd
  • De kleuren komen heel goed overeen met de foto’s op de site (https://www.wereldkaarten.nl/)
  • Nog iets leuks, https://www.canvascompany.be/ maken de meeste designs (zelf kun je bij hen ook persoonlijke foto’s betellen), waardoor de wereldkaarten uniek zijn en alleen maar verkrijgbaar zijn bij wereldkaarten.nl.
  • Je kunt je bestelling volgen. Zo weet je precies wanneer jouw wereldkaart er bijna is.
  • Je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende designs
  • Er zijn verschillende maten. Dit is heel erg fijn als je een grote wereldkaart wilt, of juist een wat kleinere.

Stadskaarten

Naast de wereldkaarten zijn stadskaarten ook heel erg trendy. Dit is een zwart-witte kaart met bijvoorbeeld de wijken van Amsterdam. Ook heel erg leuk!

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn wereldkaart en deze trend vind ik ook heel erg leuk. Wat vindt jij van deze wereldkaarten? (Je kunt klikken op de linkjes in dit artikel, zodat je ze allemaal kunt bekijken) Laat het me weten in de comments!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *