Mega sale shoppen bij America Today! | Shoplog

De wintersale is in de meeste kledingwinkels nu wel voorbij. Toch kocht ik begin deze week nog een paar dingen online. Het was heel erg afgeprijsd waardoor ik echt heel veel korting kreeg. De kleding van America Today is best wel duur, dus het is super fijn als er korting is. Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees dan verder!

Paarse regenjas

trendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatoday

Ja, je ziet het goed, een PAARSE regenjas! Ik had al dezelfde regenjas maar dan een andere kleur. Paars vind ik best wel een gewaagd kleurtje voor een jas en ik wist niet zeker of het leuk zou staan, maar toen ik hem aandeed vond ik hem toch wel heel erg leuk. De jas kost normaal €59,99. In de sale kostte de jas €18. Dat is wel een groot verschil!

Shirt van Tommy Hilfiger

trendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatoday

Een van mijn favoriete merken is Tommy Hilfiger en geel is mijn favoriete kleur (vooral okergeel). Ik vond dit een leuk shirt voor in de zomer en de kleur is heel vrolijk. Normaal kost dit shirt €29,90, maar in de sale €8.

Vintage look jeans

trendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatodaytrendinglifestyle-sale-shoplog-americatoday

Als laatst kocht ik deze spijkerbroek. De broekspijpen vallen iets wijder en de kleur is ‘pure vintage’. De rode strepen aan de zijkanten maken de broek nog mooier. Deze broek kost zonder sale €59,99 en nu was die €18.

Ik had ook nog een roze trui besteld, maar die bestelling is geannuleerd omdat die blijkbaar al uitverkocht was. Op zich niet zo erg, want het was een XS, terwijl ik gewoon S had aangeklikt. Deze trui was in de sale €12 en zonder sale €49,99. Het geld is wel dezelfde dag nog teruggestort, dus dat is wel goed.

De trui telt dus even niet mee, maar met korting betaalde ik in totaal €44. De verzendkosten was gratis omdat het normaal gesproken €149,88 kost. Dat is toch mooi even €105,88 verschil!

Er is nog steeds online sale (geen idee hoe lang nog). Ik weet niet of dat ook in de winkel zo is, want daar ben ik niet geweest ;).

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *