Back to school | Schoolspullen shoplog!

Een paar maanden geleden kocht ik wat schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Ik wil het niet echt een shoplog noemen want het ligt hier al een paar maanden in huis.  Ondanks dat je op het MBO weinig schoolspullen nodig hebt, geeft het toch wel motivatie om iets te kopen voor het nieuwe schooljaar. Kijk je mee?

 

Alles op de laptop

Toen ik naar het MBO ging had ik een laptop nodig. Niet alleen omdat de boeken digitaal zijn, maar ook omdat je eigenlijk alles op de laptop doet. Van aantekeningen maken tot informatie opzoeken voor presentaties. Een laptop is natuurlijk een grote uitgave, maar als je een goede laptop koopt die een paar jaar mee kan dan ben je uiteindelijk goedkoper uit. Natuurlijk zijn er ook gewoon schoolboeken, maar digitaal lesmateriaal is veel goedkoper. Ik heb mijn laptop nu ruim een jaar.

Dit zijn de schoolspullen die ik kocht

Oké, de laptop is er dus had ik nog een paar spulletjes nodig.

trendinglifestyle-schoolspullen-shoplog

Ik kocht een nieuwe etui met 2 vakken. De pennen, het potlood en de puntenslijper had ik al, maar de markeerstiften heb ik ook nieuw. Ik kocht ook nog een parfummetje voor €3,99 bij de Kruidvat. Heel goedkoop, maar het is een handig formaat en als die kapot gaat is het niet zo heel erg.

trendinglifestyle-schoolspullen-shoplogDeze 3 schriften vind ik het leukste van alle schoolspullen die ik kocht. (Al mijn schoolspullen zijn trouwens van de Hema) Ik heb niet perse schriften nodig, maar ik vond ze gewoon leuk. 😉

trendinglifestyle-schoolspullen-shoplog Ik kocht pas geleden een Mascha planner in plaats van een nieuwe agenda. Vorig jaar kocht ik een agenda maar die heb ik geen een keer gebruikt. Ik trof hem alleen helemaal kapot aan in mijn tas. Daar koop ik geen agenda voor en een Mascha planner kun je gebruiken wanneer je wilt, omdat je zelf een datum kunt opschrijven.

Ik kocht ook een mapje, want soms zijn er periodes waarin je best veel papieren mee krijgt. Dit mapje zorgt ervoor dat alles netjes blijft.

trendinglifestyle-schoolspullen-shoplog

Ik weet niet precies hoe dit heet, maar dit lijkt mij handig om alle papieren die ik in het andere mapje heb verzameld uiteindelijk hier in te doen. Mocht er nog iets belangrijks tussen zitten.

En dat is alles wat ik heb gekocht! Niet heel veel dus en in totaal kostte het (inclusief de Mascha Planner) €35. Zonder Mascha Planner €10.

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *