Shoplog | Zara, Bershka, Hollister en meer!

Eerder dit jaar schreef ik ook een shoplog, maar dat is al weer even geleden, dus is het tijd voor een nieuwe! Ik ruimde mijn kledingkast laatst op en deed heel veel kleding weg. Ik had dus nieuwe kleding nodig en dat heb ik nu gekocht! Kijk je mee?

Bershka & Zara

trendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-weken

Ik had vooral nieuwe broeken nodig. De groene kocht ik bij de Zara en kostte €19,95 De andere broek en de jurk zijn beide van de Bershka. Ik had ook nog een hele leuke rok gepast, maar daar zat een gat in. De broek kostte €19,99 en de jurk was ook €19,99. Deze vond ik heel erg leuk voor de zomer. Het is een lange jurk met split en aan de achterkant zit een soort knoop.

Hollister

trendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-weken

Ik was op zoek voor een korte jumpsuit voor in de zomer. Ik wilde graag een rode van de Zara, maar deze kon ik niet vinden. Bij de Hollister kwam ik deze tegen. Ook met bloemetjes, maar dan blauw. Deze was €39 en dat vind ik nog best wel meevallen. Want je betaalt het meeste voor het merk zelf.

Dit is wat ik kocht in Utrecht. Gisteren kocht ik ook nog wat dingen bij ons in de stad. Oh en ik bestelde net als de vorige keer online bij America Today in de sale!

Costes

trendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-weken

Ik ging als eerst naar de Costes. Hier kocht ik een broek, een shirt met luipaardprint, en in deze zelfde print ook eentje met spaghettibandjes. Als laatst nog een zwart vest, want anders is het misschien nog te koud.

 

Bij de ONLY kocht ik nog een skinny jeans, alleen kan ik hem even niet vinden. Ik heb hier dus ook geen foto van. Online wel overigens, maar hier kloppen de foto’s niet. Hij was in ieder geval €39,99.

Omoda

trendinglifestyle-shoplog-afgelopen-weken

Deze Nike’s passen overal bij den kocht ik bij Omoda. Ik weet niet meer precies hoe duur ze waren, maar volgens mij €59.

Online bij America Today

trendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-wekentrendinglifestyle-shoplog-afgelopen-weken

Bij America Today kocht ik dit shirt en deze sweater in de sale. Bij elkaar was ik €31 kwijt.

Als ik dit zo zie is het best veel, maar dat was ook wel een beetje nodig. 😉

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *