Thrift with me #1 | Vintage shoppen in de kringloop

Thrifting. Zo wordt het ook wel genoemd. Je gaat naar een tweedehands kledingwinkel, kringloop of kiloshop en koopt daar voor een klein prijsje tweedehands kleding. Ik shopte deze week voor het eerst kleding bij de kringloop. In dit artikel zal ik een korte review geven over wat ik er van vond en laat ik natuurlijk zien wat ik heb gekocht! Kijk je mee?

De eerste stap is gezet, ik stapte de kringloopwinkel binnen,

En toen wist ik niet meer waar ik naar op zoek was. Ja, kleding natuurlijk, maar iets specifieks. Ik was alleen gegaan en het was niet heel druk, dus keek ik maar een beetje tussen alle kleding. Als ik wat leuks zag in mijn maat dan pakte ik het en dan zou ik het thuis wel passen.

Ik ben naar 2 verschillende kledingwinkels geweest. Afgelopen zaterdag ging ik naar Noppes in Gouda en Dinsdag ging ik naar een andere kringloopwinkel in Gouda waarvan ik de naam niet weet.

Wat heb ik gekocht?

Bij Noppes kocht ik 2 dingen. Ik had niet zo heel veel tijd, dus ik ging er even snel doorheen.

trendinglifestyle-thrift-shoppentrendinglifestyle-thrift-shoppen

Ik kocht een gebreide trui voor €4,50 en een blauw truitje voor €3. Bij elkaar is dat dus €7,50

Bij de andere kringloop kocht ik iets meer, maar het aantal kleding viel wel wat tegen. Het was maar 1 gangpad en daarnaast stond je alweer bij de kasten. Bij Noppes was het dus wel wat georganiseerder, maar ik heb bij de andere kringloop wel wat leuke items geshopt.

trendinglifestyle-thrift-shoppentrendinglifestyle-thrift-shoppentrendinglifestyle-thrift-shoppen

Let niet op de rommel op deze foto’s, maar dit is wat ik heb gekocht. Alles behalve de riem. De broek was nog helemaal nieuw en daar hing het kaartje zelfs nog aan. Ik zag dat ie normaal €28 kost, maar ik betaalde er maar €4.50 voor. Hij is van Forever 21. Wat de rest allemaal kosste weet ik niet precies, maar ik was in ieder geval maar €14 kwijt.

Heb jij weleens iets in de kringloopwinkel gekocht? Zo niet, dan raad ik het je zeker aan. Het is leuk om te doen, kost weinig geld en het allerbelangrijkste is dat het veel minder belastend is voor het milieu. 😉

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *