De travel diary van de Hema | Wat ik ervan vind

Ik was vorige week in de stad en ik kwam er een superleuke, low budget travel diary tegen. Hoe die er van binnen uit ziet, wat die kostte en wat je er in kan doen lees je in deze blog.

Dit zit er in de travel diary

Ik had een paar dingen nodig in de stad en als eerst ging ik naar de Hema om een cadeautje te kopen. Ik zag er dit leuke boekje en toen ik zag dat het een travel diary was, wilde ik hem hebben.

Mijn vorige travel diary is al bijna vol en daarnaast vind ik deze ook een stuk leuker. Ik kocht daarom een nieuwe en dat is deze. Toen ik hem open deed zag ik dat deze een stuk uitgebreider is. Zo zit er bijvoorbeeld een vakje aan de binnenkant van de kaft, een reisplanner, pagina’s waar je contact gegevens van vrienden in kan schrijven en een bucketlist voor op vakantie. Het leuke aan deze pagina’s is dat ze verschillende kleuren hebben. Dat maakt het een stuk minder saai.


Verder zitten er ook blanco pagina’s in om vakantie verslagen in te schrijven en pagina’s om herinneringen op te schrijven of om foto’s te plakken. Super leuk! Ook voor later (hierover zo meer).

Hoeveel kost de travel diary?

Ik kocht de travel diary voor 3 euro. Dit is totaal niet duur en dus ook erg leuk om cadeau te geven, als je bijvoorbeeld een vriendin hebt die van reizen houdt of als je iemand kent die een wereldreis gaat maken.

Leuk voor later!

Het is ook leuk om later weer eens terug te kijken in de travel diary en weer eens herinneringen naar boven te halen van de vakanties waar je ‘vroeger’ bent geweest. Eigenlijk net als bij een foto boek, maar dan kun je ook de verhaaltjes die erbij horen terug lezen.

 

Ik wil nog wel even benadrukken dat dit mijn eigen mening is en dat ik hem zelf heb gekocht. Geen sponsor dus ;)!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *