Trending Lifestyle | Shoplog

Ik ben maandag naar de stad gegaan en ik heb daar een aantal spullen gekocht. Zo had ik bijvoorbeeld een nieuwe planner nodig, ik wilde al best lang een spijkerrokje en ik had nieuwe slippers/sandaaltjes nodig. Lees snel verder om erachter te komen wat ik nog meer heb gekocht! 😉

Dit is waar ik ben geweest en wat ik heb gekocht…

Ik ging als eerst naar de Hema. Vorige week donderdag ben ik daar ook geweest want ik was opzoek naar een clipbord planner. Toen hadden ze die niet meer maar maandag gelukkig wel weer.

clipbord_planner_

de clipbord planner matcht goed bij mijn nieuwe tas, want die heeft hetzelfde printje! Het kostte €3. Dit is niet het enige wat ik kocht bij de Hema. Ik ben over iets minder dan 3 weken jarig, dus we kochten gelijk nieuwe slingers.

birthday_timeWe kochten ook gelijk een slinger voor als ik geslaagd ben voor mijn examens.

De meeste winkels in onze stad gaan pas om 12 uur ’s middags open. Er waren nog veel winkels dicht dus mijn moeder en ik haalden nog even snel een boodschapje bij de Albert Heijn. Hierna gingen we naar de schoenenwinkel, want ik had nieuwe sandaaltjes/slippers nodig voor de zomer. Dit jaar koos ik voor sandaaltjes, want ik heb eigenlijk elk jaar slippers. Ze zijn van het merk Oh my Sandals® en ik kocht ze voor €40.

ohmysandals_summer_spain

We gingen als laatst naar ‘The Sting’. Ik wilde al een tijdje een spijkerrokje. Er was daar genoeg keus, uiteindelijk kocht ik er een voor €40.

Aan de zijkanten van het rokje zitten 2 strepen met de kleuren rood, wit en donkerblauw. Er is ook nog een broekje in dezelfde variant als mijn spijkerrokje.

Het was maandag lekker warm buiten, dus ook lekker weer om naar de stad te gaan. ‘S middags was ik gewoon thuis en heb ik een recept gemaakt, waarvan zondag een blog online komt.

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties