Update | Waarom ik deze maand bijna geen blogs heb geplaatst..

Ik heb in januari maar 2 blogs geschreven. Er zijn een hoop dingen gebeurd in die maand, dus vandaar dat ik weer even een update geef. Lees je mee?

Stageweek in de kraam!

Ik mocht in januari een snuffelstage lopen bij kraamzorg de waarden! Dit was 1 week om te kijken hoe ik het zou vinden, wat ik wil graag kraamverzorgende worden. Het was een hele leuke week.

trendinglifestyle-kraamzorg-stageweek

Ik mocht het baby’tje in bad doen, een flesje geven, kleertjes aandoen en verschonen. Verder deden we het huishouden en was het een makkelijk gezin waarbij we niet veel hoefden te doen.

Ik heb een nieuwe bijbaan!

Eind januari had ik een sollicitatiegesprek bij Domus Magnus. Dat zit bij ons in het oude ziekenhuis en daar zijn zorgappartementen ingemaakt en daar ga ik werken. een ‘nieuwe’ bijbaan wil ik het niet noemen want ik heb nog nooit een bijbaan gehad (tenzij oppassen en vakantiewerk meetelt 😉 ), maar ik heb er wel heel veel zin in. Hier ga ik in het weekend een paar uurtjes helpen met de dagelijkse ondersteuning.

Moos

trendinglifestyle-update-januari-februari

Dit hondje op de foto hierboven groeit als kool! Momenteel is Moos door het dolle heen omdat het stormt buiten. Gisteren bij de cursus overigens ook. Oh, over de cursus gesproken: De puppy cursus is afgerond, maar we doen nu de vervolgcursus hiervan en die duurt 10 weken.

Verder is hij bezig met het wisselen van zijn tandjes. Laatst beet hij in mijn haar en daar vond ik een puppytandje in. Hij heeft nu ook 2 hoektanden gewisseld, dus hopelijk doet het straks niet meer zo zeer als hij bijt. 😉 Moos heeft trouwens ook een Instagramaccount! Hij heet: @moos_the_doodle Mocht je hem willen volgen.

Dansen

Hier even een korte update: Ik zit op dansen en over een maand hebben wij een voorstelling in de schouwburg. We zijn dus druk bezig met het oefenen van de dans en het is heel erg leuk! Na de voorstelling wil ik hier wel een verslag over schrijven.

School en stage

Op school gaat het goed en op stage ook. Ik moet nog tot juni stagelopen, dus als ik me goed op die stageopdrachten focus, dan krijg ik ze wel af. Even doorzetten dus!

Afgelopen week ben ik maar 1 keer naar stage geweest, want maandag is mijn verstandskies getrokken.. het ging wat beter maar donderdagavond straalde de pijn naar mijn oor en het begon heel erg te steken. Het gaat nu weer wat beter maar ik krijg mijn mond nog niet zover open dus eten en tandenpoetsen gaat moeilijk.

Tot zover de update! Ik hoop je weer een beetje bij gekletst te hebben en dan kan ik nu gewoon weer beginnen met een vast blogschema. 🙂

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *