Week diary | Toetsweek & het sneeuwt!

In de vorige diary vertelde ik dat ik toetsweek had en gelukkig ben ik bijna klaar. Ik heb aankomende woensdag de laatste toets. Dit is ook de enige dag deze week dat ik naar school moet. Maar goed, weer even terug naar afgelopen week. Op de toetsen na was het verder wel een rustige week en het sneeuwde dit jaar voor het eerst! Gelukkig geen natte sneeuw, maar echt goede sneeuw. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-diary-sneeuw

Vandaag was ik de hele dag op school en ik had de eerste toets. Dit was rekenen en hier ben ik nooit goed in geweest (al helemaal niet in dit hoofdstuk). ‘S avonds hielp ik mijn vader met deze boomstronken naar de tuin te brengen. De volgende dag had ik spierpijn, haha.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-sneeuwtrendinglifestyle-diary-sneeuw

Het sneeuwt! Ik ging wat eerder naar huis van school en ging met Romy naar de stad en daarna naar mijn oma en opa. Ik kocht daar een notitieboekje, washitape en nieuwe oorbellen. Rond 14:00 liep ik naar de school waar mijn neefje op zit om hem uit school te halen.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-sneeuw

De sneeuw ligt er nog, maar het wel heel erg glad. Jaouhara en ik gingen met Doortje wandelen, ze vindt de sneeuw echt superleuk! Voor ons is het wel oppassen dat we niet uitglijden, haha.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-sneeuw

Vandaag de laatste toets van deze week. Ik heb de afgelopen dagen hier goed voor geleerd. Het was veel (van week 11 t/m week 19), maar een goede voorbereiding is het halve werk en volgens mij ging de toets best goed. Ik was vandaag laat uit, maar we begonnen iets eerder met de laatste les waardoor we ook iets eerder weg mochten.

Vrijdag

Het was vandaag druk op school en ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Wel lekker weekend nu! Jaouhara en ik gingen logeren vandaag.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-sneeuw

Vanmiddag was ik bij mijn neefjes en een van mijn neefjes bleef ‘s avonds bij ons eten, we bakte pannenkoeken!

Zondag

trendinglifestyle-diary-sneeuw

Het weekend was verder heel erg rustig en vandaag ging ik weer even pennyboarden. Op dat moment was het gelukkig even droog. Ik reed door een tunnel die wel nat was en mijn pennyboard was toen gelijk helemaal vies.. Thuis maakte ik hem schoon en ik maakte ook gelijk mijn schoenen weer schoon en ze lijken nu weer helemaal nieuw!

Dit was mijn week! Niet heel veel anders dan normaal, maar wel nog rustiger. Tot volgende week!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *