Week diary | Naar een verjaardag & Leren voor toetsweek

De reden dat ik afgelopen week bijna geen blog postte, was omdat even het overzicht kwijt was van wat ik allemaal moest doen op school. Ik maak namelijk liever plaats voor leuke dingen en stel daarom de dingen die ik MOET doen uit. I know, heel slecht eigenlijk. Daarnaast moet ik ook echt leren plannen want dat kan ik gewoon niet. Ik heb deze week wel foto’s gemaakt voor de diary, dus hopelijk vindt je hem leuk. Lees je mee? (in de week dat dit artikel online komt, post ik waarschijnlijk ook minder blogs, want ik heb nog geen tijd gehad om vooruit te schrijven en ik heb in deze week toetsweek)

Maandag

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweektrendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Het is weer maandag dus weer tijd om naar school te gaan. Ik vind het altijd jammer dat het weekend voorbij is, dus het is weer even schakelen. Als ik dan eenmaal op school ben dan valt het eigenlijk allemaal heel erg mee. Na school ging ik met mijn beste vriendin Romy mee naar saxofoon les. Toen zij bezig was schreef ik ondertussen een blog. Na de saxofoon les gingen we weer naar huis en was het etenstijd. Hierna schreef ik de week diary van vorige week, ik keek nog even tv en daarna ging ik slapen.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Ik was even het overzicht kwijt en had geen idee wat voor toetsen en huiswerk we deze aankomende weken hebben. Gelukkig wisten mijn vriendinnen het wel, dus schreef ik het even in mijn agenda. Ik heb deze agenda nog geen een keer gebruikt en zat onder in mijn tas, dus hij is een beetje kapot..

Ik was vandaag vroeg klaar met school, dus ging ik naar huis.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Yes! Vandaag hebben we weer verpleegkunde skills (praktijkles)! Ik vind dit de leukste les van de week. Dit keer was ik als eerst aan de beurt om als zorgvrager te spelen, zodat de andere meiden konden oefenen en daarna wisselden we om. Vandaag leerden we hoe je steunkousen aan moet doen met hulpmiddelen bij een zorgvrager.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Vandaag begin ik laat, maar ik ben ook pas laat uit. We hebben ook maar twee keer een kwartiertje pauze vandaag, maar dat gebruiken we om naar een ander lokaal te gaan. Gelukkig hadden we nog een paar minuten en kon ik nog mijn druiven eten. 😉

Ik was pas om 17:30 uur klaar. Thuis ging ik verder met mijn collages maken voor de presentatie aankomende maandag.

Vrijdag

Ik dacht vandaag dat het zaterdag was.. Herken je dat? Ik vind dat zo irritant. Helaas moet ik nog even, maar de lessen stoppen eerder i.v.m. de opendag.

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

‘S avonds ging ik weer naar school omdat mijn buurmeisje naar de opendag wilde en ik ging met haar mee.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweektrendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Goedemorgen! Ik heb vandaag lekker uitgeslapen. Aan het eind van de ochtend ging ik et mijn vader naar de zesde verjaardag van mijn neefje. Het was heerlijk weer vandaag, maar wel heel erg koud! De rest van de dag verveelde ik me. ‘S avonds ging keek ik een film en daarna ging ik slapen.

Zondag

Weer zo een mooie dag!

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

De lucht was strak blauw en er was geen wolkje te zien! Ik zette de buitendeur van mijn slaapkamer op de haak zodat het lekker kon luchten. Met dit weer heb ik zo veel zin in het voorjaar!

Vanmiddag ging ik pennyboarden en was ik lekker de hele middag buiten met vriendinnen Romy en Fieke. We hebben best ver pennyboarden en kwamen uit bij een natuurspeeltuin We gingen kijken of er ijs lag. Daar zijn obstakels dat je via touwen over het water kan heel leuk voor in de zomer. Nu lag er ijs, maar het was helaas nog wel te dun om er op te kunnen. Een leuke tip voor kinderen en als je in Gouda woont. Deze natuurspeeltuin ligt aan de Voorwillense weg.

trendinglifestyle-diary-verjaardag-toetsweek

Morgenochtend is de bloedmaan + supermaan te zien en vanavond kon je al een beetje een oranje gloed zien rondom de maan. Dit zag je goed door de wolken. Op de foto wat minder, maar je ziet wel een beetje oranje. Heel apart maar wel bijzonder.

Dit was mijn week! Ik hoop dat we aankomende week kunnen schaatsen, alleen moet ik wel nog even nieuwe schaatsen kopen. Ik ben namelijk afgelopen seizoen gestopt met schaatsen. Dit deed ik als sport, dus die schaatsen heb ik niet meer. Hebben jullie de schaatsen al gepakt? Let me know! Fijne week!

 

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *