Plan with me | Weekplanning maken met mijn nieuwe Mascha planner!

Ik wil al heel lang een Mascha planner. De laatste tijd dacht ik er alleen niet zoveel meer aan, totdat ik toevallig een filmpje voorbij zag komen op YouTube van Mascha van Beautygloss. De video ging over de nieuwste Mascha planner. Na het kijken van de video twijfelde ik geen moment en bestelde er een. Het is geen hele goedkope planner, maar ik wilde hem zo graag dat ik het er voor over had. 🙂 Ik ga jullie mijn weekplanning laten zien voor deze week (22 t/m 28 juli). Kijk je mee? (dit artikel is overigens niet gesponsord)

Dit is de Mascha planner!

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

Dit is de voorkant van de planner. Ik vind het patroontje heel erg leuk in combinatie met de verschillende blauwtinten en roze tinten. Verder zit er ook een beetje goud bij en het marmer vind ik er ook mooi bij.

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

De binnenkant van de kaft is ook marmer. Je ziet daarnaast een mapje en daarin zitten stickers om bijvoorbeeld de kaft mee te versieren en een extra notitieboekje. Dit zijn niet de enige stickers in de planner, want achterin zitten ook nog een paar vellen.

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanningtrendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

In het begin van de planner zijn de bladzijdes waarin je een planning kunt maken voor de hele maand. Na deze bladzijdes komen pas de weekplanning bladzijdes.

Bij de weekplanners heb je 1 groot vak met daaronder 2 kleine vakken. Hier kun je aparte dingen invullen zoals sport of kleine notities. Er is ook een vak voor overige notities.

Mijn weekplanning

Ik heb mijn Mascha planner anderhalve week geleden besteld dus ik heb hem afgelopen week al een keer gebruikt.

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

Dit is hoe ik hem toen indeelde, maar het was uiteindelijk niet zoals ik gehoopt had en het werd erg onoverzichtelijk en rommelig. Nu besloot ik het anders te doen.

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

Ik begon met de indeling en ik hield een stukje over voor de avond. Daarboven komen dan de dingen die ik overdag van plan ben te doen.

trendinglifestyle-maschaplanner-weekplanning

Alhoewel mijn handschrift niet heel netjes is, vind ik hem toch al een stuk beter dan de planning van afgelopen week. Zoals je kunt zien heb ik nog bijna niets op de planning staan, maar dat komt omdat het nu vakantie is maar ik niet kon wachten om de Mascha planner te kunnen gebruiken. 😉 In de planning van deze week heb ik 1 van de kleine vakken gebruikt voor de blogs die ik die dag moet schrijven. De onderwerpen heb ik er alleen nog niet bijgeschreven voor dit artikel. 😉

Ik werk 4 dagen in de week maar onregelmatig. Dit schrijf ik dus ook in de planner zodat ik precies kan zien wanneer ik moet werken. Ik ben aankomend weekend vrij dus dat is wel lekker.

Verder heb ik nog geen idee wat ik deze week nog ga doen. Het wordt heel erg warm dus als ik vroeg klaar ben met werken zoals dinsdag dan ga ik zwemmen en verder zie ik wel wat er op mijn pad komt.

Mocht jij deze Mascha planner ook willen bestellen, dan kan dat bij bol.com en bij de Bruna. Als je dit artikel op de laptop leest dan staat er een linkje in mijn sidebar. 😉

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *